Σχετικά

Καλωσορίσατε στην πρώτη και μεγαλύτερη ελληνική κοινότητα για το Android.

Welcome to the first Greek Android Community.

Η Ελληνική κοινότητα του Android δημιουργήθηκε πριν καιρό, παράλληλα με τα πρώτα βήματα του Android και αποτελεί τόπο συνάντησης των Android fans και των Ελλήνων Android Developers. Παρέχει νέα και πληροφορίες για τις νεότερες εξελίξεις σχετικά από το αγαπημένο μας λειτουργικό σύστημα και προσφέρει βοήθεια σε όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην ανάπτυξη εφαρμογών για το Android.

Εαν σας ενδιαφέρει η ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά στις πλατφόρμες Android iOS και Windows μπορείτε να απευθυνθείτε στην εταιρία PinApps.com

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσα απο το forum μας, είτε χρησιμοποιόντας την παρακάτω φόρμα:
-Προσοχή, ερωτήσεις τεχνικής φύσεως δεν θα απαντούνται, το forum είναι προτιμότερο σε αυτές τις περιπτώσεις-

Το Android είναι μια συλλογή λογισμικού για κινητές συσκευές και όχι μόνο, στο οποίο περιλαμβάνεται και το λειτουργικό σύστημα που είναι βασισμένο σε πυρήνα του Linux. Είναι ελεύθερο (open source), έχει ισότιμες εφαρμογές, επεκτείνει τις δυνατότητες των εφαρμογών και παρέχει γρήγορη, εύκολη και δωρεάν ανάπτυξη.

Το Android SDK παρέχει ελεύθερα και δωρεάν τα απαραίτητα εργαλεία και APIs για να αναπτύξετε προγράμματα χρησιμοποιώντας την γλώσσα προγραμματισμού Java.
Η ανάπτυξη λογισμικού που γίνεται με ενα plugin της Google για το Eclipse καθώς και ο emulator τρέχουν σε Windows, Mac και σε Linux.
Στο site αυτό θα βρείτε πολλά άρθρα και οδηγούς με σκοπό να κάνετε τα πρώτα σας βήματα στο Android. Επίσης θα βρείτε νέα για το Android και τις συσκευές που θα το υποστηρίζουν.
Τέλος το forum μας περιμένει για να σας απαντήσουμε και να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα έχετε!