Gaming σε Android!

Γράψτε εδώ για τις αγαπημένες σας εφαρμογές!

Gaming σε Android!

Postby RooF » Sat Jul 24, 2010 9:06 am

Οι Android συσκευες πλεον ειναι δυνατες και το Android σαν λειτουργικο μπορει να δωσει πολυ καλα γραφικα ακομα και επιπεδου iPhone. Ας βοηθησουμε λιγο ο ενας τον αλλο γραφοντας τα παιχνιδια που εχει κατεβασει ο καθενας (ειτε απο το Ελληνικο Market, ειτε απο ξενο, ειτε ακομα και πειρατικο αφου μας αναγκαζουν να γινουμε πειρατες Προσοχη! Οχι links προς warez.). Φυσικα θα πρεπει μαζι με τον τιτλο να γραψετε και 2 λογια πχ ειδος παιχνιδου.

Εγω εχω κατεβασει τα:

Radiant - Ειναι κλονος tribute στο arcanoid. Στο Ελληνικο market υπαρχει μονο η Lite εκδοση αλλα μπορειτε να το βρειτε ολοκληρο σε ξενα Market.
Replica Island - Πλατφορμας με προταγωνιστη ενα droid (ετσι δεν το λενε το ρομποτακι σημα του Android?) Αρκετα καλο και φυσικα δωρεαν.
Super K.O. Boxing - Παιχνιδι box στα στυλ των Punch Out και Ready 2 Rumble, με πρωταγωνιστες κωμικες φυσιογνωμιες. Δωρεαν και παρα πολυ καλο. Τρωει παρα πολυ μπαταρια ομως.
Abduction! - Αυτο νομιζω ειναι απευθειας πορτ του παιχνιδιου για το iPhone. Εχεις εναν χαρακτηρα (Αγελαδα ο κεντρικος) και με τον αισθητηρα κινησης προσπαθεις να το ανεβασεις πλατφορμα-πλατφορμα ψηλα στον τερματισμο (ενα ufo που εχει απαγαγει τους φιλους σου) Εθιστικο μεχρι αηδιας.
Asphalt 5 - παιχνιδι αγωνων της Gameloft. Τρελα γραφικα και αψογος χειρισμος με τον αισθητηρα κινησης. Δυστυχως στο Ελληνικο Market δεν υπαρχει ουτε Demo.
Zenonia - Απιστευτο action rpg! Γραφικα στο στυλ των κλασσικων jrpg (βλεπε pokemon, FF και Dragon Quest στο Nintendo DS) Δυστυχως στο Ελληνικο Market υπαρχει μονο το Demo. Φανταστειτε εστειλα email στον dev ζητοντας του εναν τροπο αγορας και μου ειπε πως δυστηχως θα πρεπει η να μην το παιξω η να το κατεβασω απο "αλλου" (μεχρι και λινκ μου εδωσε, τοσο περηφανος ειναι για αυτο που εφτιαξε - και πολυ καλα κανει)
Εχω και 2 emulators το Nesoid Lite για το NES και το SNesoid Lite για SNES.

Εχει βρει καποιος τπτ αλλο καλο?
ninty.gr | The Greek Nintendo community!
RooF
moderator

Re: Gaming σε Android!

Postby tasgr86 » Sat Jul 24, 2010 12:54 pm

Toss it
Ξερετε,το παιχνιδακι που πετας μια μπαλα απο χαρτι στο καλαθι.Εχει και μια ειδικη πιστα που πετας μια συσκευη iphone σε ενα καλαθι σκουπιδιων.χαχα.Ειναι free αλλα υπαρχει και paid version.
Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του : Η Αγγλία την ομίχλην , η Αίγυπτος τας οφθαλμίας , η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας
tasgr86
moderator

Postby manom18x » Sat Jul 24, 2010 5:21 pm

Παρα πολυ καλη ιδεα του topic. Επισης μην ξεχναμε οτι στο android εχουμε αρκετα emulator.
manom18x
Admin

Postby RooF » Mon Jul 26, 2010 7:48 pm

RooF
moderator

Postby RooF » Sat Jul 31, 2010 8:41 am

Ριξτε ενα φλεφαρο στο Barrr

http://www.androidzoom.com/android_game ... _icuf.html

To κατεβασα και εχω χασει τον υπνο μου. Ατιμα casual games...
RooF
moderator

Postby manom18x » Sat Jul 31, 2010 4:09 pm

RooF wrote:Ριξτε ενα φλεφαρο στο Barrr

Eιναι καλη φάση αυτο το παιχνιδακι
manom18x
Admin

Postby RooF » Sun Aug 01, 2010 8:18 am

manom18x wrote:
RooF wrote:Ριξτε ενα φλεφαρο στο Barrr

Eιναι καλη φάση αυτο το παιχνιδακι
Αρκετα ευκολο αλλα τα σπασε. Ολη μερα σημερα στη δουλεια το ελιωσα. Μακαρι να δουμε εστω κ τα μισα games του appstore αν και κατι μου λεει πως θα το ξεπερασουμε.
RooF
moderator

Postby manom18x » Thu Aug 05, 2010 2:00 am

Ενα ωραιο παιχνιδακι ειναι το jewels. Ειναι καλο για να σκοτωσεις την ωρα σου και οχι μονο!
manom18x
Admin

Postby RooF » Thu Aug 05, 2010 3:55 am

Πολυ ωραια παιχνιδια εχει βγαλει η Gameloft για Android αλλα δυστηχως καποιος Ελληνας δεν μπορει να τα αγορασει νομιμα και οπως πρεπει. Μετα φταινε οι πειρατες...
RooF
moderator

Postby tasgr86 » Thu Aug 05, 2010 1:47 pm

Δυστηχως το android ειναι ακομη πολυ πισω σε σχεση με το ios στο gaming.
Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του : Η Αγγλία την ομίχλην , η Αίγυπτος τας οφθαλμίας , η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας
tasgr86
moderator

Next

Return to Applications Review