View unanswered posts | View active topics It is currently 22 May 2019, 00:34

Forum rules


Το Androidgreece.gr λειτουργεί ως μέσο ολοκλήρωσης των συναλλαγών μεταξύ των πωλητών και των αγοραστών μελών του. Το Androidgreece.gr δεν εμπλέκεται στην όλη συναλλαγή μεταξύ αγοραστών και πωλητών χρηστών του. Σαν αποτέλεσμα δεν έχει και δεν μπορεί να έχει τον έλεγχο της ποιότητας, ασφάλειας ή νομιμότητας των καταχωρημένων ειδών, της ακρίβειας της περιγραφής τους και της δυνατότητας των πωλητών να διαθέσουν ή των αγοραστών να αγοράσουν. Δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι ένας πωλητής ή αγοραστής θα ολοκληρώσει μία συναλλαγή στην οποία συμμετέχει.

To Androidgreece.gr δεν εγγυάται την ταυτότητα όσο και την αξιοπιστία των συναλασσόμενων μερών. Ωστόσο, ενθαρύνουμε την επικοινωνία μεταξύ των χρηστών μέσω προσωπικών μηνυμάτων.

Το Androidgreece.gr δεν έχει κανένα όφελος ούτε παίρνει κάποια προμήθεια για τις συναλλαγές που διεξάγουν οι χρήστες του.

Καθώς το Androidgreece.gr δεν έχει ενεργό συμμετοχή σε συναλλαγές των χρηστών του σε περίπτωση διαφωνίας ή αντιδικίας με έναν ή περισσότερους χρήστες, το Androidgreece.gr και το σύνολο της διεύθυνσης, εργαζομένων, συμβούλων και συνεργατών του απαλλάσσεται από απαιτήσεις ή αξιώσεις για ζημίες κάθε είδους άμεσες ή έμμεσες, γνωστές ή άγνωστες, αποδεδειγμένες και μη που προκύπτουν από τις αντιδικίες ή διαφωνίες αυτές.
Η δημιουργία καταχώρησης, η υποβολή προσφοράς ή η χρήση οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας του Androidgreece.gr μέσω του προσωπικού λογαριασμού ενός χρήστη είναι αποκλειστική ευθύνη του χρήστη.

Το Androidgreece.gr δεν ελέγχει τις πληροφορίες που παρέχουν οι χρήστες του δημόσια μέσω του συστήματός του. Μπορεί να βρείτε στοιχεία και πληροφορίες άλλων χρηστών προσβλητικές, επικίνδυνες ή παραπλανητικές. Παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί και να χρησιμοποιείτε κοινή λογική και ασφαλείς μεθόδους συναλλαγής όταν συναλλάσσεστε μέσω του Androidgreece.gr.
Επίσης, σημειώνουμε τους κινδύνους σε πιθανές συναλλαγές με άλλα κράτη, ανήλικους ή ανθρώπους που μπορεί να παραποιούν τα προσωπικά τους στοιχεία κατά την χρήση του Androidgreece.gr. Αν παρόλα αυτά πέσει στην αντίληψη των διαχειριστών του Androidgreece.gr οποιαδήποτε πληροφορία που αντίκειται στους Κανόνες Πρόσβασης και Χρήσης, αυτή θα αφαιρείται χωρίς άλλη προειδοποίηση.

Το Androidgreece.gr διατηρεί το δικαίωμα κατάργησης εγγραφών χρηστών και άρνηση παροχής υπηρεσιών σε χρήστες οι ενέργειες των οποίων είναι αντίθετες με το παρών και κάθε άλλο σχετικό έγγραφο ή παραπομπή που υπάρχει εδώ ή σε άλλα κείμενα μέσα στο Androidgreece.gr, αν σε σχετική προσπάθεια αποτύχουμε να διασταυρώσουμε και επιβεβαιώσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα, εάν πιστεύουμε οτι οι κινήσεις σας μπορεί να έχουν νομικές συνέπειες για εσάς, τους υπόλοιπους χρήστες μας ή το Androidgreece.gr.

Για την επιπλέον εξασφάλισή σας κατά τη διάρκεια συναλλαγών που πραγματοποιούνται μέσω των σχετικών forum του Androidgreece.gr παρακαλούμε λάβετε υπόψη και τα εξής:

1. Ζητάτε πάντοτε αποδείξεις νόμιμης κατοχής του προϊοντος που αγοράζετε.
2. Ζητάτε να μαθετε πάντοτε τα πλήρη στοιχεία (τουλάχιστον ονοματεπώνυμο, κατοικία, σταθερό τηλέφωνο) του πωλητή.
3. Αν πρόκειται για αγορά μεγάλης αξίας επιμείνετε ιδιαίτερα στα παραπάνω σημεία και σε περίπτωση αμφιβολίας ζητείστε τουλάχιστον υπεύθυνη δήλωση του πωλητή (με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής) ότι το πωλούμενο είναι ιδιοκτησίας του πωλητή ή ότι ο πωλητής είναι νομίμως εξουσιοδοτημένος από τον νόμιμο κάτοχο [να αναφέρονται και τα δικά του στοιχεία] προκειμένου να το πωλήσει.

Η τήρηση των παραπάνω ελαχίστων και στοιχειωδών κανόνων είναι απαραίτητη για τη δική σας προστασία καθώς το Androidgreece.gr, αν και καταβάλει κάθε δυνατή τεχνολογικά προσπάθεια, δεν διατηρεί αρχείο με τα προσωπικά στοιχεία των μελών του, ούτε είναι σε θέση να επαληθεύσει!
Για το λόγο αυτό, το Androidgreece.gr ρητά δηλώνει πως ουδεμία ευθύνη φέρει για συναλλαγές που πραγματοποιούνται μεταξύ των μελών του μέσα από το forum.Reply to topic  [ 1 post ] 
 ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ 
Author Message

Joined: 16 Apr 2013, 03:05
Posts: 3
Post ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΡΤΟΚΙΝΗΤΟ
Για vodafone
Aν πάρεις νούμερο που παραμένει στο όνομα του φοιτητή είναι 40 ευρώ.
Και αν κανουμε καινούργιο νούμερο στο όνομα σου (χωρίς να είσαι φοιτητής) είναι 50 ευρώ.
Και στης 2 περιπτώσεις έχεις τους 3 πρώτους μήνες : Δώρο 1000' προς όλους και 600'προς CU συν 800 mb internet χωρίς να βάλεις κάρτα.
Μέτα τους 3 μήνες με 5 ευρώ έχεις 1000' προς όλους και 600 mb
Και κάθε μήνα βάλεις δεν βάλεις κάρτα 600' προς CU και 600 mb
Ισχύει μέχρι και το 2021.

Για Wind
Aν πάρεις νούμερο που παραμένει στο όνομα του φοιτητή είναι 30 ευρώ.
Μπορεί να γίνει και μεταβίβαση στο όνομα σου χωρίς να χαθούν τα προνόμια και κοστίζει 45 ευρώ.
Ειναι 1500 προς όλους και 1500mb internet με 8 ευρώ τον μήνα.
Ισχύει επ' αόριστον


11 Mar 2015, 02:46
Profile WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Reply to topic   [ 1 post ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 52 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.