ventrix wrote:όπως είπε και ο manom18x έχουν δρομολογηθεί πολλές αλλαγές.
όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν ας στείλουν pm σε έναν απο τους δυο μας!
Τι είδους αλλαγές ?Και πότε να τις περιμένουμε?
ventrix wrote:όπως είπε και ο manom18x έχουν δρομολογηθεί πολλές αλλαγές.
takis69 wrote:ventrix wrote:όπως είπε και ο manom18x έχουν δρομολογηθεί πολλές αλλαγές.
Τι είδους αλλαγές ?Και πότε να τις περιμένουμε?
antonis81 wrote:καλησπερα παιδια,
μια βδομαδα με το galaxy s ,πολυ χρησημο το φορουμ και αρκετα ενημερωμενο,η μονη πρατητρηση που εχω να κανω,ειναι οτι η πλατφορμα ειναι δυχρηστη και δυσαναγνωστη.
συνεχιστε την καλη δουλεια
manom18x wrote:antonis81 wrote:καλησπερα παιδια,
μια βδομαδα με το galaxy s ,πολυ χρησημο το φορουμ και αρκετα ενημερωμενο,η μονη πρατητρηση που εχω να κανω,ειναι οτι η πλατφορμα ειναι δυχρηστη και δυσαναγνωστη.
Τι εννοείς δύσχρηστη? Που ακριβως βρηκες δυσκολίες? Πιστεύω το εντελώς αντίθετο για αυτο ρωτάω,
antonis81 wrote:manom18x wrote:antonis81 wrote:καλησπερα παιδια,
Τι εννοείς δύσχρηστη? Που ακριβως βρηκες δυσκολίες? Πιστεύω το εντελώς αντίθετο για αυτο ρωτάω,
σε σχεση με τις πλατφορμες smf & phpbb ειναι ποιο δυχρηστη,δεν εχει το μαγικο κουμπι"εμφανισιη μη αναγνωσμενων μυνηματων" ισως να ειναι και ιδεα μου επει δη αυτες ειναι κοινες και τις εχω μαθει,οπως και να εχει το περιοχομενιο εχει προταιρεοτητα

Return to Γενική Συζήτηση - Διάφορα - Άσχετα
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest