φόρουμ

Οτιδήποτε άλλο, εδώ!

Re: φόρουμ

Postby takis69 » Thu Jul 29, 2010 1:59 am

ventrix wrote:όπως είπε και ο manom18x έχουν δρομολογηθεί πολλές αλλαγές.

όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν ας στείλουν pm σε έναν απο τους δυο μας!

Τι είδους αλλαγές ?Και πότε να τις περιμένουμε?
takis69

Postby diosak » Fri Aug 06, 2010 4:10 pm

εκτός των αλλαγών, με τις οποίες ασχολείται η ομάδα του androidgreece.gr, νομίζω πως όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμεα στη διάδοση του φόρουμ...
μπορούμε να κάνουμε το εξής απλό...
όσους ξέρουμε που ασχολούνται με Android, που έχουν κινητό με Android ή που σκέφτονται να πάρουν ένα, μπορούμε να τους παραπέμψουμε στο φόρουμ.
επίσης, σε ιστοσελίδες τύπου facebook, twitter, myspace κλπ. μπορούμε απλά να δημοσιεύουμε διάφορα από το φόρουμ...
είναι πολύ απλό και μποορεί να βοηθήσει να μαζευτεί λίγος παραπάνω κόσμος...
No dream is too big. The sky is the limit. Live your life like the Fibonacci spiral. Constantly growing and spiraling out; exploring and reaching toward the unknown.
Follow @ http://twitter.com/Dennis_Sak & @ http://androidcave.wordpress.com
diosak
News editor

Postby ventrix » Wed Aug 11, 2010 7:52 pm

takis69 wrote:
ventrix wrote:όπως είπε και ο manom18x έχουν δρομολογηθεί πολλές αλλαγές.

όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν ας στείλουν pm σε έναν απο τους δυο μας!

Τι είδους αλλαγές ?Και πότε να τις περιμένουμε?

για λόγους "υγιούς ανταγωνισμού" θα μας επιτρέψεις να τις κρατήσουμε για έκπληξη!

περισσότερα απο Σεπτέμβρη...

Συμφωνώ απεριόριστα με τον diosak... Αυτό το forum χρειάζεται ζωή και μόνο έτσι θα το καταφέρουμε!
Κωνσταντίνος Πολυχρόνης http://www.kospol.gr
Debian blog @ http://ventrix24.blogspot.com
ventrix
Site Admin

Postby antonis81 » Thu Aug 12, 2010 9:04 pm

καλησπερα παιδια,

μια βδομαδα με το galaxy s ,πολυ χρησημο το φορουμ και αρκετα ενημερωμενο,η μονη πρατητρηση που εχω να κανω,ειναι οτι η πλατφορμα ειναι δυχρηστη και δυσαναγνωστη.

συνεχιστε την καλη δουλεια
antonis81

Postby manom18x » Thu Aug 12, 2010 10:59 pm

antonis81 wrote:καλησπερα παιδια,

μια βδομαδα με το galaxy s ,πολυ χρησημο το φορουμ και αρκετα ενημερωμενο,η μονη πρατητρηση που εχω να κανω,ειναι οτι η πλατφορμα ειναι δυχρηστη και δυσαναγνωστη.

Τι εννοείς δύσχρηστη? Που ακριβως βρηκες δυσκολίες? Πιστεύω το εντελώς αντίθετο για αυτο ρωτάω,
manom18x
Admin

Postby antonis81 » Sun Aug 15, 2010 2:39 pm

manom18x wrote:

Τι εννοείς δύσχρηστη? Που ακριβως βρηκες δυσκολίες? Πιστεύω το εντελώς αντίθετο για αυτο ρωτάω,

σε σχεση με τις πλατφορμες smf & phpbb ειναι ποιο δυχρηστη,δεν εχει το μαγικο κουμπι"εμφανισιη μη αναγνωσμενων μυνηματων" ισως να ειναι και ιδεα μου επει δη αυτες ειναι κοινες και τις εχω μαθει,οπως και να εχει το περιοχομενιο εχει προταιρεοτητα
antonis81

Postby tasgr86 » Sun Aug 15, 2010 3:23 pm

antonis81 wrote:
manom18x wrote:

σε σχεση με τις πλατφορμες smf & phpbb ειναι ποιο δυχρηστη,δεν εχει το μαγικο κουμπι"εμφανισιη μη αναγνωσμενων μυνηματων" ισως να ειναι και ιδεα μου επει δη αυτες ειναι κοινες και τις εχω μαθει,οπως και να εχει το περιοχομενιο εχει προταιρεοτητα

Μα το φορουμ ειναι με phpbb.Το "εμφανιση μη αναγνωσμενων μυνηματων" υπαρχει στην αρχικη σελιδα του φορουμ αριστερα πανω απο τα topic και κατω απι το control panel
Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του : Η Αγγλία την ομίχλην , η Αίγυπτος τας οφθαλμίας , η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας
tasgr86
moderator

Postby antonis81 » Wed Aug 18, 2010 7:31 pm

Τι εννοείς δύσχρηστη? Που ακριβως βρηκες δυσκολίες? Πιστεύω το εντελώς αντίθετο για αυτο ρωτάω,[/quote]

σε σχεση με τις πλατφορμες smf & phpbb ειναι ποιο δυχρηστη,δεν εχει το μαγικο κουμπι"εμφανισιη μη αναγνωσμενων μυνηματων" ισως να ειναι και ιδεα μου επει δη αυτες ειναι κοινες και τις εχω μαθει,οπως και να εχει το περιοχομενιο εχει προταιρεοτητα[/quote]
Μα το φορουμ ειναι με phpbb.Το "εμφανιση μη αναγνωσμενων μυνηματων" υπαρχει στην αρχικη σελιδα του φορουμ αριστερα πανω απο τα topic και κατω απι το control panel[/quote]
εχεις δικιο,αρα καταληγω στο δυσαναγνωστη Image
antonis81

Previous

Return to Γενική Συζήτηση - Διάφορα - Άσχετα